Яку зачіску вибрати на літо

Яку зачіску вибрати на літо

Скоро літо, тому одним з актуальних питань для жінок є вибір стрижки. Вона має не тільки пасувати до стилю, а й бути зручною.

Якими є модні тренди літа 2023 у зачісках — читайте далі.

Яка зачіска буде модною цього літа


Літо любить легкість і простоту. Тому можна сміливо вибирати саме такі стрижки.
 

Піксі


Літо з цією стрижкою можна пережити легше, адже шия буде відкритою. Її вийде зробити як на густе, так і тонке волосся. Головне, щоб воно не було кучерявим.

Стрижка піксі підходить юним дівчатам та жінкам старшого віку. Вона цікава й тим, що дозволяє створювати різні образи, адже залежно від укладання добре поєднується з діловим, романтичним, спортивним стилем. Якщо волосся дещо розпустити, можна буде приміряти навіть рокерський одяг.
 

Боб


Ще одна популярна серед жінок різного віку зачіска, яка буде в моді цього літа. Вона однаково пасує до повсякденного й святкового образу, роблячи його індивідуальним, витонченим.

Зачіска боб цікава тим, що дозволяє успішно підкреслити переваги обличчя та приховати його недоліки. Найкращий вигляд вона має на густому волоссі. Якщо ж хочеться чогось оригінального, можна зробити ультракоротку потилицю.
 

Паж


Професійні техніки дозволяють зробити цю зачіску як жінкам із густим волоссям, так і з рідким. Її особливість у тому, що волосся обрізається за однією лінією.
 

Яку зачіску зробити для довгого волосся


Довгі пасма самі собою є прикрасою для жінки. Але вони мають ще кращий вигляд у складі гарної зачіски. Наприклад, це може бути будь-який різновид каре або паж, який добре поєднується з довгим волоссям.

Ще одним непоганим варіантом у цьому випадку є каскад у різних варіантах укладання. Незалежно від градуювання стрижка залишається ефектною.
Яку зачіску вибрати на літо

Якщо хочеться зробити чубчик


Він може бути прямим, округлим, асиметричним, шарами. Вибирати варіант потрібно відповідно до власних уподобань і типу обличчя:
 
  1. Прямий варіант найбільше пасує до овального та видовженого типів обличчя.
  2. Короткий чубчик дозволяє створювати яскраві образи. Він добре поєднується з асиметричними стрижками й круглим типом обличчя.
  3. Нижче брів — підкреслює виразні риси, цікавий вигляд має з довгим волоссям і середньої довжини.
  4. Косий чубчик — варіант для обличчя по типу квадрата. Він пом’якшує косе підборіддя. Лінія зрізу може бути прямою або рваною.
  5. Асиметрія — підходить для облич різного типу. Такий чубчик дозволяє скорегувати овал, усунути мінуси. Він може бути різної довжини й навіть переходити на основну стрижку.
  6. Рваний чубчик також роблять різним за довжиною. Він допомагає підкреслити оригінальність стрижки.

Незалежно від вибраної зачіски, щоб волосся гарно лягло, стилісти рекомендують купити фен. Він допоможе зробити укладку та мати ефектний вигляд у будь-якій ситуації.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

24.05.2023 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta