Гелієві кульки для свята: тонкощі вибору і декору

Гелієві кульки для свята: тонкощі вибору і декору

Кульки, наповнені гелієм, стають основою оформлення будь-якого торжества. Вони наповнюють зал легкістю, а потім дарують можливість зробити гарні фото на пам’ять, загадувати бажання і відпускати в небо. З них створюють колони і арки, букети, скульптурні композиції та навіть ходячі фігури.
 

Різновиди кульок


Для створення урочистої атмосфери і настрою, студія аеродизайну Art West радить грамотно вибрати вид кульок:
  1. Цифри. Підходять для ювілеїв, днів народження та річниці. З цифр роблять композицію, що втілює дату. Також форму цифри створюють з численних маленьких куль.
  2. Квіти. Банкетний зал не завжди можна декорувати живими квітами. Хорошою альтернативою стане композиція у формі квітки або букета з гелієвих кульок. Квіти використовують для оформлення дорослих і дитячих урочистостей.
  3. Імена і побажання. На поверхні гелієвих кульок можна замовити друк потрібного імені чи тексту. Цей варіант оформлення суто індивідуальний і для загального свята не підійде.
В якості сучасних прикрас часто виступають тривимірні великі фігури. Фахівці з легкістю створюють їх з куль різного розміру, кольору і форми.
 

Як довго гелієві кулі літають?


Середнього розміру кулі здатні літати 12-14 годин, а маленькі - близько 6 годин. Найдовговічнішими і найбільш популярними є гелієві кулі від 90 см. Вони літають 4-6 днів. Завдяки внутрішньому покриттю полімерного типу Hi-Float гелій надійно зберігається всередині кулі.

Грамотно оброблені вироби можуть літати протягом кількох тижнів в залежності від умов. Однак гелієві кулі чутливі до стрибків температури і механічного впливу. До місця святкування їх доставляють в останню чергу.
Гелієві кульки для свята: тонкощі вибору і декору

Декор в приміщенні


Гелієві кулі часто застосовуються для оформлення залів шкіл, садків, ресторанів. Ними оформляють столи для збору подарунків, стелі і стіни. Щоб привернути основну увагу до певної зоні приміщення, можна зробити велику центральну фігуру (серце, квітка, фігуру, казкового персонажа).

Для оформлення весільного торжества з куль роблять кільця, лебедів, серця. Композиції з кульок розставляються по всьому залу. Для весілля зазвичай вибирають вироби золотого, білого, рожевого і червоного кольорів. Для молодої пари роблять шикарну арку, під якою вони сидять весь вечір.

Ну і куди ж, без красивої фотозони? Цікаве рішення в оформленні свята - підготовка зони для фотографій, прикрашена гелієвими кулями і композиціями.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sovetok

11.06.2021 Seo 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta