Кохання за розкладом: готуємо подарунки коханим на 14 лютого

Кохання за розкладом: готуємо подарунки коханим на 14 лютого

Головна мета презентів на День закоханих — виразити любов та увагу до небайдужих серцю людей, а також подарувати їм приємні емоції та спогади. Саме тому ми з трепетом будемо підписувати вітальну листівку, прискіпливо обиратимемо букет і святкову обгортку для дарунків.

Традиційні речі з сердечками, матеріали для творчості, варіанти спільного відпочинку чи емоційний подарунок на 14 лютого bodo — сьогодні разом будемо обговорювати ідеї сюрпризів дівчині та хлопцю, обирати матеріальні варіанти та подарункові сертифікати.

 

Ідеї сюрпризів дівчині або дружині


Традиційні дарунки в День закоханих — великий букет улюблених квітів, парфуми та солодощі. Класика — вічна. А тому, якщо оберете досить хороші речі на кожну позицію — попадете в ціль.

Коли зупините вибір на речах для хобі та творчості, це підтвердить, що ви цінуєте й любите те ж саме, що й вона. Наприклад:
 
  • картина по номерах;
  • альбоми та набори для малювання;
  • текстильні вироби, які можна розмальовувати самостійно;
  • набір для виготовлення ароматизованих свічок;
  • всілякі майстер-класи з виготовлення мила, композицій із сукулентів, гончарної майстерності тощо.

Чудовим сюрпризом стане подарунковий сертифікат на враження від інтернет-магазину bodo. Наприклад, якщо дівчина захоплюється приготуванням різних страв, їй на користь піде відвідування майстер-класу з приготування тістечок та макарунів, морепродуктів чи мʼяса. Можна обрати відразу цілий курс і здійснити її мрію, наблизивши до статусу шеф-кухаря. Це не лише буде незабутніми спогадами, а й принесе користь, можливість саморозвитку.

 

Жінкам завжди буде актуальною тема краси та здоровʼя, а тому вони із залюбки приймуть від вас сертифікати на:
  • масаж, процедури для обличчя та тіла в SPA-салоні;
  • покупку косметики;
  • послуги в салоні краси.

Ну, звичайно, ніхто не скасовував романтики — саме свято на це натякає! Таким сюрпризом може бути все, що завгодно! Ювелірні прикраси, спідня білизна, фотокнига або фотосесія, вечеря при свічках або подорож в інше місто — головне те, який сенс ви в нього вкладаєте.


Кохання за розкладом: готуємо подарунки коханим на 14 лютого
 

Подарунок хлопцю чи чоловіку


Для представників сильної статі у найромантичніше свято року актуальними будуть іменні презенти. Гаманець, годинник, планер, шкіряний пояс — речі, на яких можна зробити персональне гравіювання. Це розкаже про те, як сильно ви цінуєте другу половинку.

Хочете порадувати коханого чимось незвичайним? Даруйте унікальні можливості! Наприклад, політ на авіатренажері Boeing-737, тест-драйв суперкара Lamborghini, SPA-програма для чоловіків, драйв на багі, прогулянку на квадроциклі тощо.

Не забудьте про подарунки, повʼязані з хобі:
 
  • нове спорядження та наживки для риболовлі;
  • книги;
  • фотоапарат або екшн-камера;
  • телескоп;
  • настільна гра.

Розумна техніка — вічна любов чоловічої половини людства. Тому смартгодинник, портативна колонка, клавіатура з підсвіткою, швидка бездротова зарядка — речі, які точно не залишать його байдужим.

У будь-якому випадку постарайтеся зробити вечір особливим: підготуйте смачні страви, придбайте пляшку смачного вина, запаліть свічки — поринути в таку атмосферу вашій парі буде корисно. Але памʼятайте: для кохання не потрібно чекати спеціального свята — говоріть про свої почуття та любов кожного дня й без приводу!

 

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

26.01.2024 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



mari0014savelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabetatonikolaewa