Kilian: витончені парфуми від елітного бренду

Kilian: витончені парфуми від елітного бренду

Порушення правил, пошук абсолютної розкоші, руйнування стереотипів – три чинники, з яких бренду Kilian вдалося створити унікальні продукти й опинитися на вершині парфумерного Олімпу. Його фундатор Кіліан Хеннессі має свої унікальні погляди на принципи створення ароматів, які кардинально відрізняються від загальноприйнятих уявлень.
 

Селективна парфумерія: композиції преміум-класу для вибраних


Особливості селективних парфумів:
 
  • поєднання, здавалося б, непоєднуваних компонентів;
  • більша кількість нот порівняно з іншими сегментами;
  • випуск лімітованими тиражами.

Селективні аромати Kilian не розраховані на широку аудиторію: на кожному кроці вони не продаються, та й за ціною не всім доступні. Вибрати свою унікальну парфумерну композицію Kilian можна в бутиках DOMINO чи на сайті компанії. Вони представлені в широкому асортименті разом з іншими, не менш вишуканими товарами, які підкреслюють статус власника.
 

Шлях від виробництва коньяку до створення парфумерних композицій


Фундатором бренду є Кіліан Хеннессі, представник французької династії, що вже не одне століття відома своїми елітними алкогольними напоями. Таке походження пояснює прагнення до розкоші у всіх можливих проявах – від способу пакування до завершального шлейфу ароматів. Зі свого парфумного гардероба Кіліан щоразу вибирає такий, що відповідає одягу, настрою та тій частині його особистості, яку він прагне продемонструвати. На його думку, так має робити кожен.
Kilian: витончені парфуми від елітного бренду

Аромати, натхненні подорожами та пригодами


Подорож країнами Близького Сходу надихнула на створення колекції «Арабські ночі». Kilian Pure Oud – один із трьох її ароматів, у якому неймовірним чином поєднуються запахи тамтешніх олій троянди, уда, мускуса та ладана. Інший парфум колекції – Incense Oud – дещо містичний і відразу переносить у східну казку завдяки унікальному співзвуччю:
 
  • верхня нота цитрусова – мандарин і гіркий апельсин;
  • нота серця – сандалове дерево, тіаре, ветивер;
  • хвойна крайня нота – кедр і сибірська сосна.

Цей аромат універсальний та однаково пасує і жінкам, і чоловікам. На кожному він розкривається по-особливому, але обов’язково таємничо та чуттєво.

Kilian Rose Oud – теж аромат унісекс із колекції «Арабські ночі». Він більш витончений і ніжний завдяки поєднанню двох олій – французької та турецької троянди.

Кіліан продовжує традиції своєї родини. В деяких його ароматах навіть присутні нотки благородних напоїв. Але він рухається своїм шляхом. Імовірно, саме в цьому й полягає причина його неймовірних успіхів.
 
 
 
 
 
 
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

18.04.2024 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta