Як грати в Lineage 2 новачку

Як грати в Lineage 2 новачку

З появою нових серверів High Five популярність гри Lineage 2 почала збільшуватись. Особливо серед новачків, оскільки це для них чудова можливість швидко розвити персонажів, здобути цінні предмети та підвищувати рівні. Щоб завантажити гру, варто відвідати thebattle.club у зручний час. Але перед цим варто ознайомитись з корисними порадами, які дозволять швидше стати своїм на будь-якому сервері.
 

Що робити на початку гри


Одразу потрібно визначитись з класом. Наприклад, дуже часто обирають ЕЕ — підтримуючий клас. За короткий проміжок часу ви зможете отримати значну кількість адени (якщо встановлені рейти x1). Можна створити персонажів для фарма, таких як Спойл, Варка і БД.  Далі вже потрібно качати створених персонажів. Зосереджуйтесь на швидкому прокачуванні до рівня 83+, де розпочнеться справжній фарм. Фарміть у кілька вікон, починаючи з 40 рівня в катакомбах або некрополях.


Для того, щоб полегшити задачу, можна купувати необхідне екіпірування. Наприклад, гнома можна одягнути піком S80 грейду 300 АТТ та сетом Дестино для успішного фарма у різних локаціях. Не забувайте продавати ресурси та товари, які вам не потрібні. Це дозволить отримати максимальну вигоду.
 

Як грати в Lineage 2 новачку
 

Поради щодо швидкого старту


Також в грі вам можуть допомогти й наступні поради:
 

  • Придбайте ПА. Преміум обліковий запис коштує не багато, але він значно прискорить процес прокачування.
  • Проходьте 2 професію за адену. Заощаджуйте час на здачі квестів для 2 професії, сплативши їх аденою.
  • Не купуйте дороге екіпірування. До 61 рівня можна успішно грати у звичайному екіпіруванні. Потім переходьте на грейд А і докачуйтеся в ній до S рангу.
  • Ходіть в тимчасові зони, такі як камалоки, лабіринти безодні та Денний Закен, для додаткового досвіду та прокачування.
  • Пройдіть Пайлаки. Закінчуйте квести на Пайлаках для прискорення прокачування та відновлення виталки.


Дотримуючись цих порад, ви зможете успішно стартувати в Lineage 2 High Five та випередити інших гравців у розвитку. Пам'ятайте, що фокус на прокачуванні та фармі адени на початку гри забезпечить вам стійкий старт.


Новачкам у цій грі не варто засмучуватись, якщо щось спочатку не виходить. Адже це давня гра з великим світом, своїми унікальностями та великою кількістю контенту. Вивчення всіх цих аспектів потребує щонайменше кількох тижнів. Якщо ви прагнете спростити процес і швидко розвинути своїх персонажів, скористайтесь вище вказаними порадами.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sovetok

18.11.2023 Seo 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta