Правильний вибір підрядника для буріння водогінної свердловини

Правильний вибір підрядника для буріння водогінної свердловини

Збираючись облаштовувати у власному дворі свердловину для забору питної води, власник домоволодіння задає собі наступне питання: кому довірити виконання цього складного і важливого технічного питання? В інтернеті і на зупинках транспорту є безліч об’яв з пропозиціями швидкого, недорогого і якісного буріння свердловин. Та не кожний з таких виконавців насправді здатен забезпечити високу якість і гарантувати довговічність встановленого обладнання. Тому варто шукати спеціалістів на більш надійних джерелах, таких як Послуги.UA – це спеціалізований інтернет-портал, на якому реєструються представники різних будівельних професій, що надають послуги практично по всіх регіонах України.
Правильний вибір підрядника для буріння водогінної свердловини

Вибір підрядника


Свердловина на воду, ціна буріння якої є високою, повинна ефективно працювати на протязі тривалого часу і забезпечувати потреби сім’ї в чистій питній воді в потрібному об’ємі. Якщо її бурінням будуть займатися непрофесіонали, розраховувати на досягнення такого результату не варто.

У випадку організації автономного високодебітного вододжерела промислового призначення, вибір підрядника буде вкрай важким, тому що свердловини для підприємств і організацій вимагають виготовлення великої кількості дозвільної документації. Без її наявності навіть починати бурові роботи забороняється.

Знайти підрядника можна з допомогою сусідів, які вже встановили автономні вододжерела на своїх прибудинкових територіях. Їх рекомендації будуть корисними – це найбільш достовірна і правдива інформація, перевірена практикою. Але потрібно розуміти, наскільки довго сусід користується свердловиною. Буває, що через певний час після монтажу всього обладнання вода втрачає якість, виникають інші проблеми. Бувають спеціалісти, які:
 
  • економлять на кількості обсадних труб, використовують матеріал з тонкими стінками;
  • не розкривають водоносний горизонт на достатню глибину;
  • встановлюють замість якісної полімерної труби зроблену невідомим виробником кустарно з неякісного матеріалу і ін.

З допомогою вищеперерахованих рішень можна дійсно значно зменшити витрати, але така свердловина почне через якийсь час працювати неефективно, видаючи воду з домішками у вигляді піску з глиною, матиме сумнівні хімічні характеристики, або взагалі перестане працювати. В такому випадку можна тільки ліквідувати таке вододжерело і замість нього пробурювати нове.

Щоб не втрачати великі кошти, варто зайнятись пошуком кваліфікованих спеціалістів, здатних реалізувати поставлені задачі максимально якісно і професійно. На сайті Послуги.UA такі фахівці є. Потрібно тільки ретельно ознайомитись з їх анкетам, прайсом, відгуками реальних клієнтів та рейтингом, який складається на основі оцінок замовників, що користувались послугами конкретного майстра чи бригади. Це допоможе зробити правильний вибір, і вирішити проблему водопостачання вашого будинку максимально якісно, в заплановані терміни.
 
 
Аватар korolyanka Яна Король
Журналист/Sovetok

31.08.2021 korolyanka 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta