Як обрати підліткові бюстгальтери

Як обрати підліткові бюстгальтери

Не тільки дівчатам та жінкам, а й підліткам може знадобитися бюстгальтер. Слід враховувати, що бюстгальтер для підлітка має вибиратися з огляду на велику кількість моментів. Адже від правильності вибору залежить, наскільки дівчинка-підліток почуватиметься комфортно та впевнено.

 

Коли слід купувати перший бюстгальтер?

 

Іноді дівчатка самі приходять до мам, щоб вони придбали перший бюстгальтер. До цього прохання варто поставитись відповідально. Навіть якщо мамам здається, що ще рано купувати бюстгальтер для підлітка, то все одно слід відвідати відповідні магазини. Мами можуть самостійно визначити, коли варто купувати перший бюстгальтер для дівчинки підлітка. Для цього потрібно звернути увагу на декілька моментів:

 

  • Контури грудей добре помітні, що провокує дискомфорт.
  • Під час виконання певних фізичних вправ виникають неприємні відчуття, оскільки груди не зафіксовані.
  • Дівчинка відчуває дискомфорт під час переодягання. Саме тому слід подумати про придбання надійної і привабливої спідньої білизни.

 

Особливості вибору

 

Щоб зробити правильний вибір, необхідно переглянути каталог де представлені підліткові бюстгальтери в широкому асортименті. Щоб не витрачати багато часу на пошуки, слід заздалегідь визначитися з кількома параметрами.

 

Розмір

 

Для визначення потрібно враховувати як розмір чашки, так й об’єм, адже якщо придбана модель буде великою, вона не буде забезпечувати належну підтримку. Маленька модель перешкоджає нормальному кровообігу та диханню. Щоб правильно визначити розмір, слід зняти виміри під грудьми та по грудях. Для цього варто скористатися відповідною сантиметровою стрічкою. Деякі виробники нижньої білизни використовують свою розмірну сітку по якій можна обрати розмір.

 

Як обрати підліткові бюстгальтери
 

На якій моделі зупинити свій вибір?

 

Щоб вибрати ліфчики для підлітків, потрібно звертати увагу на матеріали, що використовуються для пошиття. Найкраще купувати вироби із натуральних матеріалів. Не варто купувати моделі із надмірно жорсткими кісточками. Деякі варіанти підліткових ліфчиків доповнюються певними декоративними деталями. Від їхнього придбання варто відмовитися, оскільки вони можуть натирати, провокувати виникнення дискомфорту. Фахівці радять одночасно купувати не одну, а кілька моделей. Виходити варто з потреб дівчинки-підлітка, а також з особливостей статури. Все це допоможе зробити правильний вибір.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sovetok

28.01.2023 Seo 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta