Як не помилитися при виборі спортивного костюма

Як не помилитися при виборі спортивного костюма

Асортимент спортивного одягу на сучасному ринку багатогранний і масштабний. Тому проблем з вибором немає. Але щоб придбання дійсно порадувало, потрібно знати, на які критерії звертати увагу, вибираючи костюм. Для початку вам потрібно визначитися з метою.
 

Якщо передбачається костюм для ранкових пробіжок і занять в залі, це означає, що треба спочатку орієнтуватися на наступні аспекти:
 

  • Еластичність матеріалу. Це дасть можливість тканині відновлюватися після розтягування і тривалий час не втрачати свою форму.
  • Міцність і стійкість до зношування. Костюм, який використовується для спортивних тренувань, повинен бути розрахований на регулярну інтенсивну експлуатацію і, відповідно, часті прання.


Великий вибір спортивних костюмів: https://candy-style.com.ua/ua/katalog-tovarov/kostyumi/sportivni-kostyumi/


Коли комплект одягу для спорту володіє цими ключовими параметрами, поряд з вдалим кроєм і гігієнічністю, можна говорити про його високу якість. Але далеко не завжди спортивні костюми купуються тільки з метою тренувань. Є велика категорія цього одягу, яка має інше призначення - городські костюми або костюми для прогулянок. Такі костюми теж є спортивними і відповідають цьому «званням» за зовнішнім виглядом. Однак вони покликані служити іншої мети - бути комфортним одягом для тих, хто любить виходити в спортивному стилі в місто. Пропонуємо ознайомитися з тим, за якими параметрами підбирати такий костюм.
 

Вибираємо прогулянковий костюм в спортивному стилі: важливі поради.


Отже, щоб не помилитися з придбанням, не пропустіть наступні нюанси:
 

  • Сезонність костюма. Більшість спортивних прогулянкових костюмів проводиться в демісезонному форматі. Але є і зимові, а також літні варіанти.
  • Його крій. В асортименті сучасних компаній представлені найрізноманітніші фасони - облягаючі, просторіші, з капюшоном і без, з кишенями, регулюваннями горловини і низу. Не поспішайте з вибором, ознайомтеся з різними варіантами - і тоді придбання не розчарує. Наприклад, в онлайн-магазині Candy Style є безліч моделей прогулянкових костюмів в спортивному стилі.
  • Декор. Прогулянкові костюми на сьогоднішній день проводяться в самих різних форматах - з різними декором та іншими елементами. Вони можуть бути прикрашені актуальною вишивкою, елементами аплікації або навіть стразами.


Ставтеся до підбору спортивного костюма креативно і ретельно. І це неодмінно дасть результат у вигляді вдалого придбання.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sovetok

04.01.2021 Seo 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta