Іграшкові машинки: що про них потрібно знати батькам

Іграшкові машинки: що про них потрібно знати батькам

Машинки – це улюблені іграшки у багатьох хлопчиків та дівчаток. Сучасні іграшкові машинки дають дитині перше розуміння будови автомобіля. Також вони дуже добре тренують дрібну моторику рук, розвивають логічне мислення та фантазію, з їх допомогою дитина зможе познайомитися з основами правил дорожнього руху. 

Нині батьки можуть купити своїм дітям іграшкові машинки не лише у вигляді легкових авто, позашляховиків, а і спеціальну, сільськогосподарську техніку, службові авто поліцейських, швидкої допомоги тощо. Такий асортимент іграшок суттєво урізноманітнить дитячі ігри та розширить кругозір дітей.
 

ТОП-7 іграшкових машинок, що користуються попитом у дітей


Нині хлопчики та дівчатка із великим задоволенням граються із такими машинками:
  1. На батарейках. Вони зацікавлюють маленьких водіїв своїми світловими та звуковими ефектами.
  2. Класичні. Це звичайні легкові або вантажні авто, зокрема і гоночні. Аби вони їхали, дитині потрібно буде штовхати машинку рукою. У багатьох моделей такого типу відкриваються дверцята, капот тощо.
  3. Сільськогосподарська та спеціальна техніка. Трактори з ковшом чи причіпом, швидка допомога, авто патрульних, бетономішалки, самоскиди, екскаватори – з такими іграшками діти гратимуться із великим задоволенням.
  4. Локомотиви, поїзди. Є моделі, що працюють від батарейок, або такі, що потрібно котити руками.
  5. Військова техніка. Танки, БТРи, пускові установки – такі машинки сподобаються дітям, що цікавляться військовою справою.
  6. З пультом дистанційного управління. З такими машинками часто із задоволенням грають і діти, і дорослі. Зібравши компанію друзів з авто на пульті д/у, можна влаштувати справжні гонки.
  7. Машинки-перевертиші. Завдяки своїм особливостям корпусу такі машинки можуть подолати практично будь-яку перешкоду на своєму шляху.
 
Іграшкові машинки: що про них потрібно знати батькам

З якого матеріалу виготовляють іграшкові машинки


Для виготовлення сучасних іграшок машинок використовують різні матеріали:
  1. Пластик. Саме з пластику виготовлено більшість іграшкових машинок. Цей матеріал легкий та недорогий. Сучасний пластик – доволі міцний матеріал, не має неприємного запаху, нетоксичний. За пластиковими іграшками легко доглядати: забруднення з них можна прибрати навіть вологою серветкою. Але все слід мати на увазі, що від сильного удару об асфальт або, наприклад, бордюр пластиковий корпус машинки може розколотися.
  2. Метал. Це найміцніший і разом із тим і найважчий матеріал. Дитячі іграшки з металу можуть мати високий рівень деталізації та довгий строк експлуатації. Найчастіше з металу виготовляють не всю іграшку повністю, а окремі її деталі.
  3. Дерево. Цей матеріал – найеклогічніший. При правильній його обробці поверхня машинки буде гладенькою, а сама іграшка прослужить досить довго.
Іграшкова машинка – популярна забавка для дітей різного віку. В нашому інтернет-магазині Lolo ви знайдете іграшкові автомобілі, що неодмінно зацікавлять ваших діток. Машинки можна замовити з доставкою по Києву, Одесі, Чернігову та іншим містам України.

 
 
 
 
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

17.04.2024 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta