Цілодобова піцерія у Івано-Франківську чекає на вас!

Цілодобова піцерія у Івано-Франківську чекає на вас!

Колись ми й гадки не мали, яка на смак така страва, як піца. Дивлячись по телевізору, так хотілося спробувати лише б шматочок. Чи не так? Як давно виникла піца? Уявіть, історія піци налічує не одне століття. Не дивно, що чуючи слово «піца», у нас виникає асоціація із Римом, Італією. Тому що саме Італія є колискою піци. Там виникли перші піцерії. А якщо ви захотіли смачненької піци вже зараз, то цілодобова піцерія у Івано-Франківську готова запропонувати вам кращі варіанти!

Слово «PIZZA» співзвучне зі словом «ПЛОЩА», також зі словом «ТАРІЛКА» І навіть, дивлячись на піцу, вам здається, що перед вами лежить гарно декорована тарілка, з особливим дизайном у 3D форматі. Рецептів такої страви надзвичайно багато, кожен може вибрати собі саме ту, яка йому найбільше смакує.
цілодобова піцерія у Івано-Франківську


Піца – смачно і ситно!


Піца може бути овочевою, м’ясною, сирною, особливо смакують до цієї страви оливка. Рецепт залишається дуже простим.На тонесеньке тісто викладають шарами нашинковано продукти, і обов’язково шар тертого сиру.

Піца вважалася їжею бідняків. Одного дня королю дуже захотілося посмакувати піцею, адже так багато чув про неї. Нічого іншого не придумав, як сховати обличчя за маскою і завітати до місцевої піцерії. Король був дуже вражений тим, як прості люди можуть смачно готувати. Його надзвичайно вразив асортимент продуктів і якість приготування. Йому піца так сподобалася, що він вирішив обов’язково внести цю страву у королівське меню. Але, на жаль, йому не вдалося зробити цю страву благородною, оскільки його дружина категорично відмовилася вживати страву для простих людей. Їй здавалася ця страва плебейською Вона навіть не захотіла скуштувати. І тільки з роками, Фердинанд 2, якого знали як гурмана, зміг переконати придворних дам, що це дійсно смачно і не принизливо їсти піцу. Але він схитрував, попросивши своїх кухарів, приготувати «простолюдну» страву в королівський спосіб.
цілодобова піцерія у Івано-Франківську
Іншими словами, піцу просто замаскували. Крім того, тісто місили не ногами, а руками. І їли при дворі піцу не руками, щоб не забруднити пальці, а інструментом, схожим на виделку.

Чи чули ви таку піцу, як «Маргарита»? Чому вона має таку назву? Бо була спечена спеціально на день народження Маргарити Савойської. Не куштували? Хотілося б спробувати? Замовити піцу Маргариту ви можете на цьому порталі. Цілодобова піцерія в Івано-Франківську чекає ваших замовлень. Розцінки та інгредієнти можна подивитися під фото. Впевнені, що ви станете шанувальником не лише Маргарити, але й інших піц, приготованих кращими поварами.
цілодобова піцерія у Івано-Франківську
На сайті prontopizza.ua ви неодмінно знайдете пропозицію для себе!
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

21.04.2018 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta