Види баріатричних операцій

Види баріатричних операцій

У 21 столітті чисельність людей, які страждають на ожиріння, постійно збільшується. Самостійно впоратися із цією проблемою можуть лише одиниці. У решті випадків потрібно звернутися до спеціалістів за консультацією, а також пройти лікування. Серед багатьох методик, які використовуються для вирішення проблеми наразі виділяються баріатричні операції, які можуть мати свої особливості та поділяються на декілька видів. Щоб вибрати кращий варіант, потрібно проконсультуватися зі спеціалістом на https://bariatr.com.ua/ у зручний час.
 

Гастрошунтування

 

Цей тип операції проводять у разі, якщо людина з ожирінням страждає ще й від печії. Правильно проведене оперативне втручання дозволяє позбутися печії, гіпертонії, а також цукрового діабету. У цьому випадку фахівці під час проведення операції вносять деякі зміни до анатомії шлунково-кишкового тракту. Протягом певного часу людина має приймати:
 

  • вітамінні комплекси;
  • мінерали та інші корисні добавки.


Обов'язково слід контролювати кількість білка у крові.
 

Мінігастрошунтування

 

Цей вид оперативного втручання відрізняється простотою. У процесі площа всмоктування у тонкій кишці суттєво зменшується. У результаті людина споживає менше продуктів. Після проведення операції можна позбутися приблизно від 75% надмірної ваги.
 

САДИ-С

 

Серед усіх видів баріатричних оперативних втручань найрадикальнішою вважається саме ця. Важливо враховувати, що САД-С виділяється мінімальною травматичністю. Дане оперативне втручання включає кілька процесів — мінігастрошунтування, а також рукавну резекцію шлунка. Ця комплексна операція дозволяє позбутися 80% зайвої ваги й більше.
 

Види баріатричних операцій
 

Внутрішньошлункові балони з силікону

 

Відмінна особливість даного оперативного втручання – це введення у шлунок спеціально підготовлених силіконових балонів. У процесі балони заповнюються спеціально підготовленим розчином (середній об'єм – близько 400 мл). Завдяки тому, що на стінки шлунка чиниться певний тиск, людина швидше насичується. Оскільки згодом людина звикає до того, що в неї встановлені балони, що сприяє зниженню ефекту. Крім цього, якщо балони прибрати, то вага зазвичай починає збільшуватися.
 

Шлунковий бандаж

 

Ця технологія використовувалася раніше. У той період на шлунок встановлювалося спеціальне кільце, а також трубка. Ця конструкція сприяла схудненню. Щойно елементи видалялися, вага починала активно повертатися.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sovetok

16.12.2023 Seo 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



mari0014savelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabetatonikolaewa