Маленькі дивани: стильні, зручні і компактні

Маленькі дивани: стильні, зручні і компактні

Квартира, в якій є декілька самостійних центрів уваги користувача, заслуговує на увагу хоча б тому, що це - стильно і модно. Таке моделювання інтер’єру дуже зручне і економить багато місця, додає вільного простору. Створення багатовимірного житла неможливе без відокремлення творчих зон. Саме тому для великих кімнат-студіо та смарт-квартир можна використати трендовий напрямок у меблевому дизайні - міні дивани.

Маленькі дивани: стильні, зручні і компактні
 

Що це таке і для чого


Міні-диван – це той самий диван, зазвичай із функцією трансформування у спальне місце, який використовується для зонування кімнати:
 
  • місце для спілкування двох людей;
  • територія особистого відпочинку;
  • зона для занять творчістю чи роботи із комп’ютером.

Характерною ознакою міні-диванів є їх розмір, який є не більшим, ніж для розміщення двох людей. Ця версія м’яких меблів може використовуватись з успіхом практично у всіх різновидах кімнат, включно із дитячою, вітальнею, кухнею і навіть упорядкованою лоджією.

Найкраще використовувати такі дивани саме у невеликих приміщеннях. Наприклад, на кухні міні-диван може створити зонування і відділити місця для обіднього столу від кухонного приладдя.

Маленькі дивани: стильні, зручні і компактні
 

Компактність і динамічність


Перенести диван-крихітку можна без особливих зусиль. Це дуже зручно для тих, хто намагається постійно видозмінювати інтер’єр, робити його динамічним. Пересувати диван можна і для того, щоб створити додаткові зручності у певний час. Наприклад, можна зібрати декілька таких міні-диванів і терміново організувати у вітальні простір для домашнього свята.

Ще одна важлива перевага такого дивану - можливість його швидко перемістити в іншу квартиру чи будинок. Це особливо зручно для тих, хто має постійно змінювати місце проживання, проте не хоче позбавляти себе улюбленого місця відпочинку та комфортного сну.

Маленькі дивани: стильні, зручні і компактні
 

Дитячі міні-дивани


Окремим різновидом міні-диванів є дитячі моделі такого зразка. Вони практично нічим не відрізняються від «дорослих» модифікацій. Але є і певні відмінності:
 
  • зазвичай використовується під час конструювання дитячих міні-диванів єврокнижки, звичайна книжка, «клік-кляк», висувні типи та диван-акордеон;
  • у всіх моделях відсутні гострі кути, немає слизьких і широких поверхонь, елементів. Таким чином виробники мінімізують потенційну можливість отримання травм;
  • дивани мають дуже яскраве оформлення і різноманітний декор у вигляді іграшок, казкових персонажів та у формі відомих дітям предметів. Це створює приємний емоційний фон і допомагає дитині зосередитись на грі.

Міні-дивани – це стильний, зручний і компактний варіант насичення простору будь-якої кімнати. Можливість отримати за оптимальну ціну вдале рішення, що задовольнить навіть вишуканий смак.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

25.12.2017 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta