«Шоколадниця»: унікальні весільні торти на замовлення в Києві

«Шоколадниця»: унікальні весільні торти на замовлення в Києві

Для кожної новоспеченої пари весілля - подія, яка повинна приносити тільки справжнє задоволення і залишити по собі лише приємні згадки. І саме тому навіть незначним деталям в процесі підготовки приділяється чимало уваги.

Коли виникає потреба в торті і хочеться чогось оригінального, то можна звернутися до фахівців, які виготовлять сезонні весільні торти будь яких форм. В Києві цим займається компанія «Шоколадниця».
 

Основні переваги тортів від «Шоколадниці»

 
  • Весільний торт, виготовлений на замовлення, стане прикрасою будь-якого столу. На нього обов'язково будуть все звертати увагу.
  • Приготувати можуть різноманітні види тортів. При цьому взято до уваги обов'язково будуть побажання молодих, їх гостей.
  • Для виготовлення тортів використовуються тільки свіжі та перевірені продукти.
  • Кожен торт декорується спеціальними елементами та аксесуарами. При цьому обов'язково враховується те, в якому стилі оформлено приміщення, в якому стилі проводиться весілля.

Кондитерські вироби в Києві можуть бути як вибраними з каталогу, так і авторськими.
«Шоколадниця»: унікальні весільні торти на замовлення в Києві

Від чого залежить вартість торта?


Перед оформленням замовлення, варто ознайомитися з тим, які саме чинники впливають на вартість:
 
  • Вага. Вартість торта багато в чому залежить від даного показника. Чим більше вага кондитерського виробу, тим вищою стає його ціна. Багато кондитерів встановлюють фіксовану вартість за один кілограм готового продукту.
  • Рівень складності. У разі якщо наречена з нареченим планують замовити торт, до складу якого входитимуть екзотичні начинки, то вартість буде істотно вище. Обумовлено це тим, що для приготування начинки людина витрачає на порядок більше часу, а також сил.
  • Особливості оформлення. У разі якщо людина планує замовити торт, який є шаблонним, то вартість його буде на порядок нижче. Якщо ж виникає потреба у виготовленні торта за індивідуальним проектом, то вартість буде істотно підвищена.
  • Використовувані декоративні елементи. Від того, які саме елементи і деталі використані для декорування торта, залежить і те, у скільки обійдеться готовий виріб. У разі якщо виникає потреба у використанні позолоти або ж дорогих намистин, то вартість буде вищою.
  • Час, який кухар витратить на приготування. У разі якщо майстру потрібно значно більше часу, ніж було розраховано, то і вартість буде вище.

Всі ці моменти будуть окремо обговорені. Для того щоб замовити торт на весілля у «Шоколадниці», який буде відповідати всім заданим вимогам, слід завчасно звертатися до представників компанії.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sovetok

23.06.2021 Seo 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta