Як проходить атестація робочих місць співробітників підприємства

Як проходить атестація робочих місць співробітників підприємства

Згідно із законодавчими нормами, атестація робочих місць за умовами праці повинна виконуватися не рідше одного разу на п'ять років. У деяких випадках атестацію потрібно провести позапланово, наприклад, якщо умови праці змінилися. Подібна перевірка проводиться не для всього підприємства, а тільки для робочих місць, де відбулися зміни.

У пошуках підходящої контролюючої інстанції, яка проводить атестацію, ви можете витратити чимало часу, а потім і грошей. Державні органи, крім атестації, можуть провести перевірку системи охорони праці, виявити невідповідності.

Співпраця з центром 100 Сервіс. вигідно по всіх позиціях. Вам потрібно просто укласти договір, а ми виконаємо всі послуги, прописані в ньому. Всі процедури в ході атестації відповідають вимогам закону.
Як проходить атестація робочих місць співробітників підприємства
Під час проведення атестації робочих місць проводяться необхідні вимірювання, заповнюються документи - про засідання атестаційної комісії та звіти за результатами перевірки. Професійна атестація від центру 100 Сервіс. допоможе заощадити фінанси на перевірці умов праці.

Атестація складається з декількох етапів: формування атестаційної комісії, визначення професій, за якими проводиться перевірка, визначення шкідливих і небезпечних факторів на робочих місцях. Обов'язково проводяться лабораторні виміри, складаються карти умов праці. Кожен етап обов'язково супроводжується запаленням звітної документації. Проведення перевірки робочих місць може розцінюватися як бюрократична необхідність, але це не зовсім так. Наприклад, при розслідуванні подій, нещасних випадків, атестація може змінити результати дослідження. При такому розвитку подій знижується ймовірність, що компанії доведеться виплачувати штраф в зв'язку з порушеннями умов охорони праці.

Завдяки допомозі співробітників центру 100 Сервіс ви скоротите витрати на цю процедуру, а також витрати на супутні заходи, щодо усунення невідповідностей, порушень в організації робочих місць.

Після проведення атестації, ретельного вивчення специфіки компанії, керівництву видається звіт, в якому зазначаються рекомендації за умовами поліпшення робочих місць.

Отримати відповіді на будь-які питання по атестації ви можете, замовивши зворотний дзвінок або заповнивши форму на сайті. Ми завжди раді допомогти в будь-яких питаннях організації системи охорони праці, робочих місць.
 
Аватар korolyanka Яна Король
Журналист/Sovetok

22.08.2021 korolyanka 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta