Високоякісний зарядний пристрій Nitecore NEW i4 для вашого комфортного користування

Високоякісний зарядний пристрій Nitecore NEW i4 для вашого комфортного користування

Шукаєте хороший зарядний пристрій для свого акумулятору? Тоді ви звернулись по адресу! В цьому інтернет-магазині представлений чудовий вибір, який задовільнить кожного клієнта. Сьогодні ми розглянемо такий зарядний пристрій, як Nitecore NEW i4. Повний "списочек" і опис про нього можна побачити на порталі.

Високоякісний зарядний пристрій Nitecore NEW i4 для вашого комфортного
 

Чому варто обирати саме цей зарядний пристрій? В чому його привілегії?

 
  • Швидкість зарядки збільшена. Це дійсно дуже корисно. Адже, якщо ви поспішаєте, і часу чекати немає, то така властивість стане у нагоді. Тривалість самої зарядки зменшена, а от її якість збільшена! Якщо ви вже раніше користувались якимись зарядними пристроями, то різницю побачите одразу ж. І без сумніву оціните цей великий плюс.
  • Унікальна технологія, яка самостійно й активно розподіляє струм.
  • Підтримка акумуляторів 3.75V і 4.35V розширена. Пристрій без проблем підтримує різні напруги.
  • Вибір струму відбувається автоматично. До того ж, це залежить від того, яка ємкість акумулятора.
  • Це дозволяє на повністю автоматичному рівні визначати найбільш оптимальний струм для зарядки.

Хочемо звернути вашу увагу на те, що присутній LCD-дисплей. Він є вбудованим. Даний дисплей показує рівень заряду, що дуже зручно. Якщо акумулятор вже зарядився, ви це побачите на дисплеї. Якщо ні, то це теж одразу зрозуміло.

Якщо ви досі користуєтесь звичайними одноразовими батарейками, які необхідно дуже часто змінювати, задумайтесь, може час перейти на вищий рівень? Адже акумулятори – це ваша особиста зручність, комфорт і справжня економія! Хороші якісні акумулятори здатні замінити цілих 500 пар звичайних батарейок!
Високоякісний зарядний пристрій Nitecore NEW i4 для вашого комфортного
А як часто змінюєте батарейки ви? Ві точно бували в такій ситуації, коли батарейки підводять в самий непідходящий момент. Вони можуть знадобитись для фотоапарату, пульту від телевізору, дитячих іграшок, запальнички до кухонної плити і в багатьох інших напрямках.

Якщо ви поїхали на відпочинок з бажанням зробити незлічену кількість класних фото, а фотоапарат підвів, бо «сіла батарейка», ви однозначно будете засмученими. Особливо, якщо ви відправились туди, куди давно мріяли, збирали кошти на цю поїздку не один місяць. Адже так хотілося насолоджуватись фотографіями і тими спогадами!
Отож, для того, щоб не потрапляти в ось такі неприємні ситуації, запасіться хорошою парою акумуляторів та спеціальним зарядним пристроєм. Його завжди можна взяти з собою, адже він не займає багато місця і легкий.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

24.06.2018 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta