Види масел та їх застосування

Види масел та їх застосування

Напитати свою шкіру корисними речовинами можна різними методами – наприклад, починати пити комплекс вітамінів, який надасть організму більше сил. Проте важливо пам'ятати і вплив зовнішніх чинників. Стресові ситуації та забруднене навколишнє середовище надають згубну дію не тільки на організм, а й на зовнішність.

Саме тому нашій дермі необхідне додаткове підживлення та догляд у будь-який сезон. Подарувати тілу справжню вітамінну «бомбу» можна за допомогою природних масел. Органічні олії для тіла мають у своєму складі концентровані екстракти та витяжки, що ефективно відновлюють шкіру.
Види масел та їх застосування

Кому потрібні масла для тіла


Ці товари підходять всім, незалежно від типу дерми, і можуть застосовуватися також для обличчя та волосся. Подібні склади не просто зволожують зовнішні кулі епідермісу, вони борються з пересушеністю, відлущуванням, каталізують процеси загоєння ран та подряпин. Після робочого дня рецептура допоможе прибрати м'язову перенапругу та подарує розслаблення.

За своїм призначенням вироби бувають:
 
  • масажними;
  • зволожуючими;
  • для догляду за тілом.

У продажу є й цілющі склади, що сприяють відновленню шкірного покриву після вікових змін - розтяжки та целюліту. Після сонячних ванн, олії стимулюють регенерацію дерми та нормалізують водний баланс. Переваги масел полягають у їхньому складі. У них відсутня вода чи інша рідина. Через це їх масляниста консистенція у кілька разів щільніша, а для досягнення ефекту вистачить маленької порції.

Склади класифікують за консистенцією на рідкі та густі. Перші використовують на зволожену шкіру для надання їй шовковистості та гладкості. Незважаючи на свою структуру, воно швидко вбирається та не залишає слідів на одязі. Тверді олії - це вже комбінація декількох олій, які додають екстракти рослин. Їх наносять на суху дерму, від контакту з нею воно тане та поглинається.

Воістину корисним бувають лише органічні рецептури, які мають у своєму складі спирту та інших добавок. На нашій сторінці ви можете купити масло для тіла від популярних зарубіжних виробників.

Застосовувати продукцію радять після душу. У той період, коли дерма розпарена та пори розкриті, необхідні компоненти проходять углиб та живлять її вітамінами. Величезну популярність мають аюрведичні олії. Крім своїх цілющих властивостей, їх застосовують для ароматерапії та повноцінної релаксації.

Детальніше на сайті: https://thebodyshop.ua/produkty/tilo/masla-dlya-tila/.
 
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

10.12.2021 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta