Популярні способи позбутися волосся на тілі: плюси та мінуси

Популярні способи позбутися волосся на тілі: плюси та мінуси

Небажана рослинність на тілі завдає певного дискомфорту. Для того щоб її позбутися, можна застосовувати різні способи. Щоб вибрати той, що підійде саме вам, дізнайтеся переваги та недоліки кожного з найпопулярніших. 
 

Гоління — найпростіший


Експрес-метод, який легко застосовувати вдома чи в подорожі. За допомогою багаторазової або електричної бритви можна прибрати небажані волоски на руках, ногах, у зоні пахв, по лінії бікіні. Головні переваги: висока швидкість процедури, відносна безболісність, комфорт, ідеально гладенька шкіра. З мінусів: можливість появи подразнень, ризик порізів, волоски, що швидко відростають.
 

Епілятор — найбільш ефективний у домашніх умовах


Прилад можна вибрати пінцетний або дисковий. Це не впливає на якість видалення небажаної рослинності. Важливо лише брати до уваги кількість різальних елементів. Чим їх більше, тим швидше пройде процедура. Якщо вирішили використовувати жіночий епілятор, його переваги в наступному:
 
  1. гладенька шкіра протягом 14–21 днів;
  2. середній рівень дискомфорту;
  3. економічна вигода — новий прилад коштує недорого й швидко виправдовує витрати.

З мінусів можна виділити лише болючість під час процедури, якщо у вас низький больовий поріг. Порада: перед застосуванням епілятора скрабуйте шкіру. Завдяки відлущуванню ороговілих клітин вдасться запобігти вростанню волосся надалі.
Популярні способи позбутися волосся на тілі: плюси та мінуси
 

Воскова та цукрова епіляція — найрозповсюдженіші


Найчастіше їх роблять у салонах краси. Але обидва методи можна застосовувати і в домашніх умовах, якщо йдеться про руки та ноги. На жаль, у зоні бікіні впоратися самостійно буде складно. Кардинальні відмінності двох методів у тому, що під час використання теплого воску волоски рвуть проти росту, а цукрової пасти — за ростом. У першому випадку високий ризик обламування стрижнів безпосередньо близько до шкіри без видалення фолікула, через що волосся відростає швидше. Під час використання цукрової пасти рослинність видаляється за ростом і повністю з фолікулами. Результат — ідеально гладенька шкіра до трьох тижнів. Головні недоліки обох способів — відносний дискомфорт. Також, якщо проводити її в салоні краси, то це підвищує регулярні витрати.
 

Лазерна епіляція — з довготривалим ефектом


Вона забезпечує тривалий результат за умови проходження курсу процедур. Однак метод більше підходить власникам темного волосся, оскільки лазер погано впливає на світлі фолікули. Лазерна епіляція підходить для будь-якої ділянки тіла. Головна перевага методу: уповільнення росту волосся, мінімальний дискомфорт під час процедури, а результат тримається до 10 років залежно від впливу гормонів на тіло. Мінуси: можлива поява подразнення на шкірі в зоні впливу лазера, досить велика вартість однієї процедури, які потрібно робити курсами від 5 процедур. Ще один спосіб боротьби з небажаною рослинністю — фотоепілятор. Його можна подивитися в каталозі Алло.юа у Дніпрі. Процедуру можна проводити в домашніх умовах. Ідеального результату вдається досягти вже після перших п'яти процедур.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

29.02.2024 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta