Криптовалюта Ethereum Classic виросла на 65% за тиждень

Криптовалюта Ethereum Classic виросла на 65% за тиждень

Хардфорк ефіріума, Ethereum Classic, виріс на 65% за тиждень — це сталось після поради співзасновника ефіріуму Віталіка Бутеріна вкладати кошти у Ethereum Classic та після того як криптомайнер Antpool оголосив про плани з інвестування у ЕТС $ 10 мільйонів.

Як повідомив на Всесвітньому саміті цифрового майнінгу генеральний директор Antpool Леон Лв, компанія підтримує Ethereum Classic і планує запуск PoW-проектів у співпраці з ETC. Окрім цього СЕО Antpool анонсував інвестування $ 10 мільйонів у Ethereum Classic. Після заяви СЕО Antpool вартість хардфорка ефіріуму почала зростати. На момент написання новини ETC торгується за $ 40.28.

Також нещодавно співзасновник Ethereum Віталік Бутерін порекомендував інвесторам, які не вірять в успішність механізму консенсусу Proof-of-Stake, вкладати кошти в Ethereum Classic. Бутерін заявив, що вважає перехід ефіріуму на «зелений» блокчейн важливим у розвитку проекту. Втім, для скептично налаштованих до PoS користувачів Бутерін порадив інвестувати в ETC.
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/Sovetok

29.07.2022 enr091 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta