Важливі компоненти електрогрилів

Важливі компоненти електрогрилів

Електрогрилі іноді суттєво відрізняються за будовою. Тому дуже важливо на що слід звернути увагу серед їх компонентів. Правильно оцінюючи наповненість барбекю та його функціональність ви зможете обрати модель, яка ідеально впишеться в вашу оселю та стане прикрасою вашого садового майданчика.

На сайті Grillex.com.ua представлено широкий асортимент продукції, де ви зможете купити електрогриль для дому або квартири. Також ви зможете одразу підібрати всі необхідні аксесуари для роботи з барбекю.

Характеристики, які зроблять роботу з електрогрилем комфортною

  1. Надійна підставка вашого гриля має вирішальне значення для безтурботного смаження, особливо коли поруч є діти.
  2. Якщо ви хочете мати можливість переміщати або транспортувати електричний гриль якомога простіше, вам слід приділити увагу ручкам для перенесення. В ідеалі вони повинні бути якісними та виготовленими з теплоізоляційного матеріалу.
  3. Кришка пристрою. Не всі моделі її мають, однак це є обов’язковою умовою для максимально ефективного використання гриля. Завдяки кришці поверхня пристрою захищена від вітру, а їжа, яка готується, може зберігатися теплою без додаткового підведення тепла.
  4. Непряме смаження можливе лише за допомогою кришки, бо їжа, яка готується, не знаходиться безпосередньо над джерелом тепла, як у звичайному грилі, а розміщується виключно в середині решітки.
  5. Кришка забезпечує циркуляцію тепла в закритому просторі. Середовище, схоже на духовку, гарантує, що їжа готується ніжно та залишається соковитою.
Слід пам'ятати, що непряме приготування займає набагато більше часу, ніж класичне. Крім того, ви також можете поставити піддон для збору крапель, що запобігти забрудненню барбекю. Як правило, знімні поверхні гриля можна мити в посудомийній машині або легко мити руками.

Найважливішими елементами електричного барбекю є поверхня для гриля та нагрівальна спіраль під нею. Виділяють:
 
  • контактні грилі, де нагрівальний змійовик і їжа герметично відокремлені один від одного. Поверхня гриля закрита, щоб залишки не могли потрапити на змійовик. Перевагою цих моделей є те, що вони легко миються.
  • решітки-грилі — над спіраллю розміщена решітка для приготування їжі, яка залишає на стравах типовий візерунок смужок гриля.

Магазин “Гріллекс” пропонує широкий каталог грилів та аксесуарів, де можна придбати не тільки електрогрилі, а також вугільні та газові моделі будь-якого розміру та призначення.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

11.03.2023 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta