Золотий кулон та сережки: як вибрати набір на подарунок

Золотий кулон та сережки: як вибрати набір на подарунок

Сьогодні існує величезний вибір різноманітних подарунків для жінок на будь-який смак. Незважаючи на це, найчастіше купують ювелірні вироби, наприклад, кулони чи сережки. Якщо ж не виходить зупиниться на чомусь одному, можна подарувати набір, обраний на сайті www.tous.com, до якого входитиме золотий кулон та сережки. Однак вони повинні гармонійно поєднуватися один з одним і підкреслювати всі переваги жінки.

 

Правила підбору комплекту

 

Щоб не помилитися у виборі ювелірних виробів, призначених для частого носіння, потрібно дотримуватись кількох правил:

 

  1. Підбирати різні пропорції прикрас, що комбінуються. Якщо ланцюжок довгий, то до нього підійдуть мініатюрні сережки і навпаки. Тобто підбирати один аксесуар краще на противагу іншому і з протилежною основною характеристикою.
  2. Робити акцент лише на одній прикрасі, щоб не створити ефект «різнобою», що вважається проявом несмаку. Так, до великої химерної підвіски підійдуть акуратні непомітні сережки.
  3. Вибирати коштовність, уявляючи при цьому, як вона виглядатиме на тій, кому вона буде подарована, щоб ненароком не наголосити на недоліках, що викликають комплекси. Так, якщо є проблеми із зоною декольте та підборіддям, то краще не вибирати короткі ланцюжки з великим кулоном.
  4. Звертати увагу на матеріал виробу. Поєднання золота та срібла припустимо лише з кільцями та браслетами. Вибирати золоте намисто і срібні кульчики не рекомендується, тому що зони, на яких вони розташовуються, знаходяться занадто близько, і це може викликати багато непотрібної уваги.
 

Золотий кулон та сережки: як вибрати набір на подарунок
 

Вдалі поєднання прикрас у наборі

 

Як фон до унікальних коштовностей ідеально підійдуть золоті каблучки конго або пусети з білого золота. Якщо потрібні скромні та строгі аксесуари, то можна вибрати варіант із коштовним камінням: золоті кулони – гранатом та емаллю у вигляді квітки, а підвіску з білого золота з агатом та смарагдом. Прозорі діамантові камені можна поєднувати з синіми, жовтими та зеленими. На сьогоднішній день набори з однією загальною темою вважаються нудними. Тому поєднуються різні аксесуари з однією «точкою дотику». Існують універсальні для комбінування прикраси. Серед сережок – це гвоздики, конго та сережки з омега-застібкою. А з підвісок – це невеликі круглі кулони з рослинними мотивами.

 

Ювелірний набір, підібраний згідно з правилами, обов'язково підкреслить індивідуальність і красу тієї, хто їх носитиме.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sovetok

18.11.2023 Seo 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta