Продукція La Roche-Posay: ефективні засоби для догляду за проблемною шкірою

Продукція La Roche-Posay: ефективні засоби для догляду за проблемною шкірою

Стан шкіри обличчя та тіла багато в чому залежить від гормонального фону в організмі людини. Брак або надлишок хоча б одного гормону оказує негативний вплив на організм в цілому, відображається на епідермісі, у вигляді сухості, лущення, почервоніння, акне, втрати пружності шкіри. Контролювати гормональний баланс дозволить медичне обстеження, а усунути зовнішні прояви можна за допомогою якісної лікувальної косметики.
 

Вплив гормонів на організм

Зневоднення епідермісу, запалення, акне, почервоніння в підлітковому віці часто є наслідком гормональної перебудови. У цей період в організмі виробляються андрогени. Вони підсилюють роботу сальних залоз, в результаті кожа стає жирною, на ній з'являються чорні крапки. У цей період епідерміс стає дуже чутливим, і при неправильному догляді на ньому з'являється роздратування, запалення.

У період менопаузи у жінок в організмі виникає нестача андрогенів. В результаті захисні функції шкіри знижуються, на ній з'являються зморшки, вона стає в'ялою.

Французька косметика La Roche-Posay створюється для чутливої, сухої, запаленої шкіри обличчя та тіла, особлива увага приділяється продуктам, призначеним для епідермісу з проявом акне, атопії.

Косметичні засоби для очищення, зволоження і догляду створюються у лабораторіях торгової марки, за участю дерматологів та косметологів. Новостворені препарати проходять численні тестування на алергени і ефективність. В результаті продукція:
 
  • безпечна для дорослий та малюків;
  • рекомендована для щоденного використання;
  • не викликає алергію.
Лікувальна дія засобів підтверджена незалежними дослідженнями.
Продукція La Roche-Posay: ефективні засоби для догляду за проблемною ш

Особливості французької косметики

Продукція La Roche-Posay створюється не тільки на основі натуральних компонентів та вітамінів, в її склад входить термальна вода, корисні властивості якої відомі давно. За рахунок високої концентрації селену і мікроелементів, при взаємодії зі шкірою забезпечується дія:

• заспокійлива;

• відновлювальна;

• загоювальна.

При регулярному використанні косметики, поверхня відновлюється і зволожується на клітинному рівні, активуються захисні функції, вона стає здоровою та сяючою. Позитивні зміни помітні після першого застосування, що підтверджується відгуками покупців.

Ознайомитися з описом і асортиментом препаратів пропонує офіційний сайт компанії La Roche-Posay, тут також представлені рекомендації фахівців щодо догляду за кожним типом шкіри.

У каталозі торгівельної марки покупці можуть ознайомитися з продуктами для кожного типу епидермісу, та вибрати усе необхідне з урахуванням потреб. Виробник розробляє косметику не тільки для проблемної шкіри, для користувачів доступні гами для нормальної, комбінованої шкіри, для очищення, зволоження, догляду.

На сайті представлені декоративні та антивікові продукти, сонцезахисна гама та багато іншого. Всі продукти містять збагачену вітамінами термальну воду, натуральні компоненти, а спеціально розроблена упаковка забезпечує збереження та економну витрату.

Косметика Ля Рош-Позе в Україні доступна в повному асортименті, її можна замовити з доставкою в найближчу аптеку кожного міста країни. Продукція має детальну інструкцію з використання, описом складу.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

01.07.2020 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta