Офшор на Мальті: чому варто вибрати цю країну?

Офшор на Мальті: чому варто вибрати цю країну?

Мальта - це країна зі сприятливими умовами для ведення бізнесу. Тут є все, щоб компанія процвітала та отримувала гарний дохід. До того ж Мальта входить до складу Євросоюзу, що відкриває ще більші можливості та переваги для підприємців та інвесторів.

На Мальті широко розвинений туризм, оскільки це надзвичайно гарна країна з розвиненою інфраструктурою. Також це світовий центр з вивчення англійської мови, який є однією з державних.

Саме тому офшор Мальта так привабливий для багатьох. Зареєструвати нову компанію або купити готову допоможуть фахівці Campio Group. Тут працюють професіонали своєї справи, які надають різні послуги - ви зможете створити свій бізнес на тих умовах, які допоможуть вам швидко розвиватися і збільшувати власний дохід.

Офшор на Мальті: чому варто вибрати цю країну?
 

Мальта – сприятлива країна для бізнесу


Є безліч причин, чому підприємці обирають саме Мальту як офшорну країну:
 
  1. Держава має дуже стабільну економічну, політичну та правову системи. Це важливо для тих, хто розглядає її в якості довгострокової співпраці та надійного захисту власних інтересів;
  2. Тут дуже низький корпоративний податок (ставка висока, але на певних умовах можна повернути більшу частину коштів), а також відсутній податок на капітальні виручки;
  3. Мальта надає високий захист інформації, тому власники бізнесу можуть залишатися анонімними. Більше того, дані про бенефіціарів взагалі закриті;
  4. Можна вибрати різні форми компаній, які відкриють перед вами безліч вигідних умов;
  5. Мальта є частиною Європейського Союзу, що значно розширює для власників компаній розміри ринку, а також відкриває всі можливості такої бізнес-спільноти.

Саме на Мальті можна скористатися певними податковими можливостями та режимами, щоб знизити податкове навантаження на власний бізнес. Важливо при цьому дотримуватись всіх норм і законів цієї країни, щоб не потрапити в неприємну ситуацію.

Мальта – це єдина країна, яка видає ліцензії на ігровий бізнес, що у багатьох інших країнах заборонено на законодавчому рівні. Існують різні типи ліцензій залежно від виду гральної діяльності. При цьому такі підприємці повинні відповідати певним вимогам, як фінансова стабільність, відповідність стандартам безпеки. Є тут нормативи щодо програмного забезпечення - важливо використовувати тільки такого ПЗ, яке прописано в нормах і правилах. У країні діють дуже суворі правила щодо реклами та маркетингу в азартній індустрії - дуже важливо всього цього дотримуватися.

 
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

28.12.2023 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta