Меблі для спальні – як правильно вибрати

Меблі для спальні – як правильно вибрати

Спальня – це важлива кімната в будь-якому домі, бо саме тут люди відпочивають після важкого трудового дня, заряджаються енергією, можуть побути наодинці з собою і з близькою людиною. Експерти стверджують, що правильно обставлена ​​спальна кімната дозволяє набагато швидше відпочити, люди в «правильній» кімнаті не будуть роздратовані великою кількістю меблів і непотрібними деталями. Центром композиції спальні є ліжко, так як воно займає найбільше місця. Важливо розмістити ліжко правильно, щоб залишилося достатньо місця для інших меблів. А коли з усім визначитеся, вибрати і купити меблі в спальню можна на 44stdudio через інтернет. Це дозволяє заощадити час на відвідування салонів меблів.
 

Як вибрати ліжко правильно: кілька нюансів


Ліжко має бути не тільки привабливим на вигляд, але і міцним, не повинно хитатися. Також необхідно звернути увагу на наступні аспекти.
 

Матеріал виготовлення


Ліжко може бути виготовлено ​​з металу або дерева. Другий варіант найпоширеніший, так як дерево має високу міцність і привабливо виглядає в інтер'єрі. Також необхідно звернути увагу на покриття, це може бути лак, фарба. Важливо, щоб пофарбована поверхня не мала неприємного запаху.
 

Габарити ліжка

 

Вони залежать від розмірів кімнати і індивідуальних переваг. Чим більше кімната, тим більш широке ліжко можна встановити. У спальню витягнутої форми бажано вибрати більш вузьке ліжко.
 

Вибір узголів'я

 

Його вибирають в залежності від габаритів кімнати і обробки ліжка. Якщо спальня не велика, то потрібно вибирати більш вузьке узголів'я, яке не займатиме багато місця. Узголів'я може бути задекороване:
 

  • тканиною;
  • шкірою;
  • замшею або облицьоване деревом.


Використання простору

 

Ліжко може бути на ніжках або з закритою нижньою частиною. Перший варіант виглядає привабливо, але він без системи зберігання постільної білизни. Таке ліжко підійде для просторої кімнати з шафою. Ліжко з нижніми ящиками більш зручне для не великої кімнати.
 

Матрац

 

Матрац – один з головних складових ліжка. Він повинен бути ортопедичним, що забезпечить спокійний сон і бадьорість вранці. При виборі необхідно звертати увагу не тільки на його характеристики, але і на особисті відчуття.
 

Додаткові меблі

 

При виборі меблів важливе значення мають габарити спальні. Якщо вона не велика, тут поміститися:
 

  • ліжко;
  • тумбочки;
  • невелика шафа для зберігання одягу та постільних речей.


У більш просторій спальні знайдеться місце і для робочого місця або косметичного столика.
 


 

Що ще потрібно пам'ятати?


Всі меблі в спальні повинні гармоніювати з ліжком і дизайном кімнати. Тут повинна поєднуватися фактура меблів, фурнітура. У невеликій спальні можна встановити приліжкові тумбочки, невелику шафу. Розмір тумбочок залежить від габаритів кімнати, вони можуть бути різної ширини і місткості. Шафа може бути окрема, вбудована, вона не повинна займати занадто багато місця. Для невеликої кімнати підійде шафа світлого кольору або з дзеркальними дверцятами. Широкий шафа підійде тільки для просторої спальні.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Sovetok

01.09.2021 Seo 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta