Найкращий iPhone для дітей 2022-2023 років.

Найкращий iPhone для дітей 2022-2023 років.

Діти дуже хочуть айфони, але дуже важко знайти правильний баланс між вартістю та функціональністю. Ми радимо вам розглянути не тільки старші моделі, щоб просто купити айфон, але новітні та найкращі, щоб дітям було цікаво розвиватись. Ось наші поради.

Подивимося правді у вічі: діти хочуть iPhone. Ними користуються їхні улюблені знаменитості, вони бачать, як ними користуються їхні батьки, а ще у декількох друзів є айфони і це так круто.
 

Але який iPhone краще для вашої дитини? 


Необхідно враховувати безліч факторів, не останнім з яких є вік дитини. Який би iPhone ви не придбали, вам слід розглянути можливість використання Screen Time для керування їх використанням. Функція Screen Time, вбудована в iOS, дозволяє вам встановлювати обмеження на те, як довго ваша дитина може користуватися своїм телефоном, які програми вона може завантажувати та використовувати, а також коли дитині потрібно відкласти телефон на ніч. Це чудовий спосіб для зайнятих батьків стежити за тим, що роблять їхні діти, коли вони не в полі зору, і це має бути першим, що ви налаштуєте.

Найкращий iPhone для дітей 2022-2023 років.

Тепер про iPhone


Для малюків, яким потрібен простий пристрій для перегляду схвалених батьками відео та ігор або освітніх програм, ми рекомендуємо взагалі уникати iPhone і купувати базовий iPad в app town. Це доступно, вам не потрібно турбуватися про стільниковий зв'язок, а великий розмір зручний для малюків, які все ще розвивають свої навички дрібної моторики. Але як тільки дитина стає достатньо дорослою, щоб користування телефоном було корисним (для мобільного інтернету, текстових повідомлень із друзями або для зв'язку з вами), настав час перейти до правильного iPhone. Ось наші поради.

Якщо у вас є дитина шкільного віку, яка достатньо доросла, щоб поводитися з телефоном, вам не слід шукати далі iPhone SE. Він має той самий процесор A15, який використовується в лінійці iPhone 13, тому ви знаєте, що він буде добре працювати і отримувати оновлення програмного забезпечення протягом багатьох років. З 4,7-дюймовим екраном він також досить маленький, що добре для рук та кишень маленьких дітей. Це більш ніж справний iPhone, і насправді немає нічого, що ваша дитина могла б захотіти зробити, чого б вона не змогла, крім використання таких функцій, як Memoji або Animoji, для яких потрібна камера TrueDepth, яка є в дорожчих iPhone з Face ID.

Найприємніше те, що це недорого (для iPhone) за ціною 429 доларів, хоча це для версії на 64 ГБ, яка може швидко заповнитися, якщо дитина хоче завантажити багато ігор і контенту для перегляду. Перехід на версію 128 ГБ (479 доларів США) може полегшити це, але ціна починає зростати зі збільшенням сховища. Тим не менш, скорочення таких функцій, як повноекранний дисплей Liquid Retina та подвійна камера, а також використання Touch ID замість Face ID, значно економить кошти, тому SE як і раніше буде дешевшим, ніж усі інші iPhone. А оскільки маленькі діти, як правило, грубі з речами, навіть з хорошим чохлом і захисною плівкою для екрану (що рекомендується), ви не захочете ризикувати, даючи їм в руки телефон за 700 доларів. Правду кажучи, ми не дуже рекомендуємо iPhone SE (2022) для дорослих, тому що в сучасних умовах він здається трохи застарілим і обмеженим, але для першого кроку дитини у світ Apple це був би чудовий вибір.

 
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

29.11.2022 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta