Ви можете продати натуральне волосся у Полтаві нашій компанії і заробити на цьому!

Ви можете продати натуральне волосся у Полтаві нашій компанії і заробити на цьому!

Натуральні жіночі локони — абсолютно унікальна річ, яка є не лише окрасою прекрасної половини людства. Віднедавна власниці довгих зачісок можуть заробити на них, звернувшись до нашої компанії, адже ми можемо за ціною, вищою за ринкову, купити натуральні пасма усіх кольорів. Продавши натуральне волосся у Полтаві, ви допоможете зробити тисячі жінок і чоловіків ще більш щасливими.

продати натуральне волосся у Полтаві
 

Для чого проводиться скупка волосся в Полтаві?

Не дивно, що у населення час від часу купують довгі локони, адже потім їх застосовують у таких естетичних, вкрай важливих цілях:
 
  1. Виготовлення перук, шиньйонів, накладок (перуки можуть використовуватись для зміни образу та з метою сховати лисину).
  2. Створення реквізитів для театральних вистав, фільмів тощо.
  3. Для виконання послуги нарощування у салонах краси.
  4. Виготовлення накладних та нарощених вій.

Перуки більш натуральні у такому разі, це надважливо. Від облисіння страждають не лише чоловіки, а й жінки, для останніх це інколи катастрофічна проблема, тому перука — справжній порятунок, який допоможе повернути красу. До речі, світова практика свідчить про те, що волосся слов’янських жінок ціниться найбільше, завдяки особливості структури та загальній якості. Погодьтесь, продати натуральне волосся у Полтаві для такої мети — це гарна ідея.

продати натуральне волосся у Полтаві
 

Умови співпраці

Якщо вам набридли довгі коси і ви вирішили продати натуральне волосся у Полтаві, одразу звертайтесь до нас, адже ми дорого купуємо їх, пропонуючи такі додаткові послуги:
 
  • Загальна оцінка вартості локонів.
  • Виклик перукаря додому, у цьому разі стрижка буде абсолютно безкоштовна.
  • Важливо, ми співпрацюємо зі справжніми кваліфікованими майстрами, які зроблять стильну та сучасну стрижку.

Зрізані пасма можна продати і надіслати будь-якими транспортними компаніями, які вам доступні та зручні. Зазначимо, що ціна, за якою їх можна продати залежить від ступеню пошкодження волосся, його ваги та довжини, оцінка проводиться в індивідуальному порядку. Оплата відбувається на місці, або в установленому порядком, деталі ви можете дізнатися за телефоном.

продати натуральне волосся у Полтаві
 

Ми пропонуємо вигідну співпрацю!

Вирішили продати натуральне волосся у Полтаві? Ви можете жити у Полтаві безпосередньо, у передмісті чи в глибині області, кожна з вас може скористатися нашими послугами, звернувшись до салону, викликавши майстра додому, або надіславши пасма нам. Якщо у вас виникнуть питання, телефонуйте — ми працюємо щоденно. З нами ви можете заробити непогані гроші, отримати сучасну професійну зачіску та допомогти зробити цей світ більш прекрасним.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

27.10.2017 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta