Славське — прекрасний курорт в Карпатах

Славське — прекрасний курорт в Карпатах

Невелике селище Славське розмістилося у Львівській області. Зручне розташування курорту: в долині двох річок, на території гір завоювало любов туристів. Селище славиться своїми красотами, лижними трасами, розвиненою інфраструктурою, варіантами житла.
 

Славське — прекрасний курорт в Карпатах

Цінова політика за номер проживання в Славському і в Східниця готелі приблизно однакова. Поселившись в готелі, ви отримуєте величезний комплекс послуг плюс відмінний сервіс.


Пам'ятні, цікаві місця Славського


Славське приваблює туристів гостинністю, колоритом, пейзажами. Це історична спадщина О. Довбуша. Він тут жив, ходив лісовими стежками, гірськими доріжками. Радимо обов'язково подивитися:

1. Фортецю «Тустань».

2. Церкву Успіння Пресвятої Богородиці.

3. Водоспад Кам'янка.

4. Печеру «Писана Криниця».

Не дивлячись на близьку відстань Славського від Східниці, готелі в Східниці пропонують здійснити екскурсію на цей курорт. Вибрати готель можна на сайті https://hotels24.ua/uk/Shidnytsia/.
 

Розваги Карпатського краю


Відмінно розвинена інфраструктура Славського, наявність пунктів прокату лижного спорядження, магазинів, кафе, ресторанів зможе задовольнити туристів. Є школа навчання лижній майстерності, кваліфіковані тренери навчать якісно та професійно кататися на лижах.

З року в рік в селище приїжджають лижники, любителі сноуборду. На вершину гори Тростян прокладена канатна дорога. Піднятися по дорозі можна в будь-який час року. На території селища розташувалися лижні траси, які відмінно підходять як для новачків, так й для спортсменів-професіоналів. Десятки підйомників перевозять лижників. Для зігріву туристів передбачені кафе, де можна випити чашку чаю.

На курорті взимку актуально:
 
  •  катання на лижах, санках;
 
  • спуски з гірок на сноутюбінгу;
 
  • квадроцикли та снігоходи доставлять вас в будь-яку точку місцевості.
     
Славське — прекрасний курорт в Карпатах

Після спортивного дня рекомендуємо вирушати на відпочинок в номер. Ціни на готелі в Славському різні, все залежить від категорії номеру, наданих послуг. Готелі Славського недорого потрібно бронювати заздалегідь, бо попит в сезон на них величезний.
 

Кафе та колиби


Зголоднівши, зайдіть в ресторан на території селища. Заклад виконано в етно-стилі: дерев'яні меблі, Українська атрибутика, меню зі стравами гуцульської кухні. Замовити можна: грибну юшку, форель, банош, гриби запечені в сметані, деруни, буженину. Запити обов'язково необхідно ситну кухню карпатським чаєм.

Зверніть увагу на гостинність гуцулів, національні традиції, обряди. Особливо помітні вони в новорічні та різдвяні свята. Тут раді гостям завжди: стіл ломиться від частувань, пісні, танці, музика. Приїжджайте та візьміть участь в цій урочистості.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

05.12.2018 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta