Класифікація меблевого поролону

Класифікація меблевого поролону

Різноманітність матеріалів з самими різними властивостями - одна з характерних рис сучасної промисловості. Яку галузь і сферу діяльності не візьми - щорічно з'являються все нові і нові їх види, причому нерідко їх властивості цілеспрямовано створюються під вирішення особливого завдання. Однак деякі матеріали, будучи один раз застосовні, практично не застарівають.

Меблевий поролон - це як раз такий випадок. Якщо предмету м'якої меблі потрібно додати хоч якусь-то м'якість у поєднанні з еластичністю, можна бути впевненим, що без нього в цьому питанні не обійшлося. Він володіє широким спектром характеристик, від яких залежить конкретика його властивостей. Той або інший різновид характеризує різна щільність, різні параметри жорсткості, що відрізняються в різних випадках залишковою деформацією і щільністю на розрив. Однак в практиці розбиратися в таких нюансах не потрібно, адже можна опиратися на стандартизовані комбінації цих властивостей, на основі яких визначається та або інша його марка.

Класифікація меблевого поролону
 
Марки стандартной групи позначаються латинськими буквами ST. Щильність таких матеріалів варіює в діапазоні від 16 кг / м2, і впритул до 25. Підхід до цього різновиду відрізняється на постсоветському просторі і на виробництвах Європи та Америки: якщо західні виробники розглядають поролон для того, щоб отримати відмінну упаковку, то наші меблеві виробники успішно використовують його в виробництві та ремонті м'яких меблів.

Група марок підвищеної жорсткости позначається латинськими буквами EL та щільністю в діапазоні від 22 кг / м2, і впритул до 35. Саме такий меблевий поролон у виробництві та ремонті найрізноманітніших виробів показав себе найкращим чином і став найбільш бажаним вибором. Але при цьому в наших виробах він застосовується далеко не так часто як хочеться - цінова планка його вище стандартних марок.

Класифікація меблевого поролону
 
Жорсткі марки позначені буквами HL використовуються там, де навантаження на поверхню з самого початку розглядається як високе. Частіше всього їх застосовують для виготовлення сидінь матраців.

Сама краща спинка гарних домашніх меблів може бути зроблена з меблевого поролону марок - HS. З нього також виготовляють гарні та зручні чохли.

Класифікація марок меблевого поролону чудово показує, що його конкретні різновиди мають своє певне застосування, обумовлене поєднанням їх властивостей. Зорієнтувавшись на марки, можна зробити доволі раціональний вибір матеріалу, оптимізований за його призначенням.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Sovetok

22.11.2017 king22 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Добавить комментарий:



ТОП пользователей



evgeniakrichfalyvshiromaschckinilsavelinatastiffmelnikovdyunafilipovitchpertzevnickMiKrabshtusha_kutushazuzkaereshkinatitorenkoelisabeta